Hulp bij ontslag

Woont of werkt u in de regio van Purmerend en heeft u ontslag gekregen? Dan kan het soms interessant zijn om juridisch advies in te winnen. Als werknemer in Nederland kunt u namelijk niet zomaar ontslagen worden. Er zijn veel regels waar een werkgever aan gebonden is. Heeft u het gevoel dat iets niet helemaal juist is rondom uw ontslag? Neem dan gelijk contact op met een van onze ervaren advocaten. Wij zijn uw ontslagrecht advocaat in de regio Purmerend en ontvangen u graag op ons kantoor op samen met u de situatie te bekijken en te onderzoeken.

Wanneer ontslag?

Ontslag is een verzamelnaam voor alle vormen van beëindiging van een arbeidsovereenkomst. Volgens de Nederlandse wet zijn er vier manieren waarop men ontslag kan krijgen:

  • Door opzegging van het arbeidscontract, via het UWV Werkbedrijf
  • Door een uitspraak tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst door de kantonrechter
  • Door beëindiging van het arbeidscontract van rechtswege
  • Ontslag met wederzijdse goedkeuring

Juridisch advies bij ontslag

Wilt u meer weten over welke rechten of plichten u heeft als werknemer of werkgever bij (mogelijk) ontslag in de regio Purmerend? Neem dan contact op met een van onze ontslagrecht advocaten. Bel hiervoor naar het telefoonnummer 0299 - 79 92 24 of vul het contactformulier in op de website.