Uw arbeidsrecht advocaat

Arbeidsrecht gaat over alle regels die gelden rondom een dienstverband tussen werknemers en werkgevers. Deze rechten en plichten hebben onder andere betrekking op de arbeidsovereenkomst, ontslag en arbeidsongeschiktheid. Ontstaat er tussen werkgever en werknemer een probleem, dan komt een arbeidsrecht advocaat in beeld.

Woont u in de regio Monnickendam en heeft u een geschil op het gebied van arbeidsrecht? Bent u bijvoorbeeld ontslagen of heeft u als werkgever een conflict met uw werknemer? Schakel dan een van onze advocaten in. Wij zijn uw specialist op het gebied van arbeidsrecht. In de omgeving van Monnickendam hebben wij cliënten uit veel verschillende bedrijfstakken. Ook als particulier kunt u onze hulp inschakelen. Wij zetten al onze kennis en ervaring in om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Contact met uw arbeidsrecht advocaat in Monnickendam

Wilt u direct een afspraak maken met een arbeidsrecht advocaat? Of wilt u eerst meer weten over onze diensten en services? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0299 - 79 92 24. Ook kunt u het onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij ontvangen u graag om u meer te vertellen over arbeidsrecht en gaan graag met u in gesprek over uw arbeidszaak.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond